Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت مخابرات ایران در راستای توسعه دولت الکترونیک و پایداری شهر سبز از مهر ماه 98 اقدام به حذف قبوض تلفن ثابت نمود .

  به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان ، مسیح محمدی رئیس اداره خدمات پس از فروش تلفن ثابت ، در برنامه رادیویی چتر ارتباط با اشاره به حذف قبوض تلفن ثابت از مهرماه 98 در شهر اصفهان  اظهار داشت : مخابرات منطقه اصفهان در راستای تسهیل  پرداخت قبض تلفن ثابت برای مشترکین نسبت به فراهم نمودن زیر ساخت های لازم  از طریق سه درگاه مشخص اقدامات لازم را انجام داده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
محمدی در ادامه بیان داشت : بهترین و ساده ترین کانال جهت اطلاع از مبلغ قبض و پرداخت،  مراجعه به سامانه تلفنی 2000  مخابرات منطقه اصفهان می باشد . استفاده از کد دستوری #2020* ( تلفن همراه ) و مراجعه به سایت شرکت مخابرات ایران به آدرس tci.ir  نیز دو روش دیگر جهت پرداخت غیر حضوری تلفن ثابت برای مشترکین می باشد . وی در ادامه افزود : بسیاری از مشترکین تمایل دارند پس از دریافت مبلغ قبض به صورت پیامکی ، بتوانند از جزئیات صورتحساب دوره خود اطلاع داشته و ریز هزینه های خود را مشاهده نمایند . محمدی در خصوص اطلاع از ریز هزینه ای قبض تلفن ثابت بیان داشت  : مشترکین برای مشاهده ریز هزینه‌های قبض تلفن ثابت ، کافیست به سامانه مخابرات من  در سایت www.tci.ir  مراجعه کرده و پس از ثبت نام ، گزینه "مشاهده ریز هزینه‌های قبض " را انتخاب نمایند و با وارد کردن شماره تلفن و مشخص کردن دوره قبض قادر خواهند بود تمامی ریز هزینه‌های قبض خود را مشاهده نموده و همچنین در صورت نیاز از تمامی خدمات اینترنتی شرکت مخابرات ایران مانند ( قطع و وصل تلفن به درخواست مشترک ، باز و بسته کردن صفر دوم ، درخواست کشف مزاحم و ... )  بهره‌مند شوند .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مخابرات اصفهان شرکت مخابرات ایران قبض تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف