Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@11:26:12 GMT

نحوه ثبت نام تلفن ثابت

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۲۳۰۹

نحوه ثبت نام تلفن ثابت

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، افراد برای ثبت درخواست دریافت خطوط تلفن ثابت می‌توانند درصورت داشتن شرایط ثبت‌نام، از طریق سایت رسمی شرکت مخابرات ایران اقدام کنند.

ثبت نام خطوط تلفن ثابت به صورت حضوری نیز برای واجدین شرایط دریافت خط تلفن با به همراه داشتن شناسنامه، کارت ملی، کروکی دقیق از ملک، کدپستی و هزینه ثبت نام هنگام مراجعه به شعب رسمی شرکت مخابرات ایران در منطقه خود، امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که برای دریافت خطوط تلفن ثابت اقدام می‌کنند باید حداقل ۱۸ سال سن داشته و یا در غیر این صورت گواهی حکم رشد از دادگاه‌های رسمی کشور را دارا باشند. همچنین درخواست خط تلفن برای افراد صغیر، مجنون و یا سفیه از طریق، ولی و یا قیم آن‌ها امکان پذیر بوده و این درخواست به صورت مشاع ممنوع است.

بیشتر بخوانید

بررسی توسعه‌ی پنج میلیون پورت اینترنت پرسرعت در جلسه هیئت مدیره شرکت مخابرات

درخواست تلفن توسط وکیل با وکالتنامه تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی یا سایر مراجع ذی‌صلاح که مفاد آن ناظر به انجام امور موکل باشد بلامانع است. اتباع و مهاجرین خارجی نیز در صورت دارا بودن کارت هویت صادره از استانداری محل سکونت و پروانه اقامت که از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی صادر شده و اعتبار آن به اتمام نرسیده باشد، می‌توانند تقاضای تلفن کنند.

اشخاص حقیقی با ارائه اصل و کپی کارت ملی به کارشناس نصب هنگام دایر نمودن تلفن می‌توانند برای درخواست خط تلفن ثابت اقدام کرده و اشخاص حقوقی نیز باید اصل معرفی نامه شرکت، آگهی ثبت شرکت و آخرین تغییرات اساسنامه شرکت خود را ارائه کنند. اتباع خارجی برای این درخواست نیازمند ارائه اصل و کپی گذرنامه، پروانه کار و مجوز اقامت هستند.

تقاضای تلفن به هر تعداد و برای یک یا چند واحد بلامانع است، اما نصب و دائری بیش از یک شماره تلفن در یک واحد مسکونی یا تجاری بر اساس نیاز و موافقت شرکت مخابرات و وجود امکانات فنی لازم امکان پذیر خواهد بود.

در صورتی که نشانی محل نصب متقاضی خارج از مرز تلفنی قرار گرفته باشد، نصب و برقراری تلفن آن در صورت وجود امکانات فنی و پس از پرداخت هزینه‌های مربوط به خارج از مرز برابر تعرفه مصوب میسر خواهد بود.

به درخواست‌هایی که شرایط مذکور را دارا نبوده و یا انجام تقاضا به دلایل فنی میسر نباشد ترتیب اثر داده نشده و در این موارد هیچگونه حقی برای متقاضی وجود نخواهد داشت.

هزینه فعالسازی خطوط تلفن ثابت برای درخواست کنندگان در صورت پرداخت نقدی ۱۹۶ هزار تومان و درصورت پرداخت اقساطی ۲۱۸ هزار تومان با احتساب مالیات است.

متقاضیان می‌بایست تعهدنامه‌ای را برای دریافت خطوط تلفن ثابت پذیرفته و امضا کنند که مفاد آن به شرح زیر است:

• کلیه مقررات جاری ومقررات وتعرفه‌ها و مالیات و عوارضی که بعدا ازطرف شرکت مخابرات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارائی و مراجع ذیربط تصویب و به موقع اجرا گذارده می‌شود بدون هیچ عذری رعایت واجرانمایم در غیر این صورت شرکت مخابرات حق دارد راسا نسبت به قطع تلفن و سایر امکانات مخابراتی اقدام نماید.

• حق ندارم نوبت تلفن خود را به هیچ وجه و عنوانی به دیگری واگذار نموده و یا تعویض نشانی کنم مگر با اجازه شرکت مخابرات، و برای استفاده از تلفن فقط از دستگاه‌های استاندارد و مورد تایید مخابرات استفاده نمایم.

• درسیم کشی ساختمان مسیر سیم تلفن خود را ازمسیر برق مجزا کرده تا از انتقال احتمالی جریان برق و صدمه زدن به دستگاه مرکزی شرکت مخابرات جلوگیری نمایم.

• در نشانی داده شده از تلفن استفاده کرده واز گرفتن انشعاب برای خود یاغیر و همچنین بهره برداری عمومی و ارتباط غیرمجاز بین الملل از آن استفاده ننمایم.

• تلفن را وسیله سوء استفاده و مزاحمت‌های تلفنی و رایانه‌ای قرار ندهم ومسئول سوء استفاده از تلفن به وسیله افراد دیگر نیز هستم.

• مبلغ صورتحساب مندرج دربرگه تشخیص را درمهلت مقرر پرداخت نمایم درصورت عدم پرداخت بدهی تلفن، شرکت مخابرات حق دارد نسبت به قطع تلفن و سایر امکانات مخابراتی اینجانب جهت پیگیری وصول مطالبات خود اقدام نماید.

• ارسال صورتحساب‌ها و مکاتبات و اوراق اداری یا قضایی به نشانی محل نصب تلفن را ابلاغ شده تلقی نمایم.

• شرکت مخابرات در قبال واگذاری حق اتصال از سوی اینجانب به غیر هیچگونه تعهدی ندارد.

• با علم و اطلاع کامل از اینکه مبلغ واریزی در این کارت صرفا بابت هزینه اتصال به شبکه بوده و پس از سیمکشی و دایری تلفن غیر قابل استرداد می‌باشد ثبت نام و این برگه را تکمیل نموده ام و هر گونه ادعایی را از خود ساقط می‌نمایم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلفن ثابت خطوط تلفن شرکت مخابرات دنیای ارتباطات خطوط تلفن ثابت شرکت مخابرات ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

رحیمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضع پایش خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور بیان کرد: پایش انواع مختلفی دارد که ما از ساده‌ترین آن یعنی پایش به همت نیروهای خط‌بان استفاده و تلاش می‌کنیم برای به‌روزشدن این عملیات از پهپاد (هواپیماهای بدون سرنشین) و فیبرنوری به‌ویژه در مناطق شهری استفاده کنیم.

وی همچنین درباره شمار حوادث انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی با خط لوله و زمینی گفت: هزینه انتقال با نفتکش‌های جاده‌پیما در مقایسه با خط لوله ۹.۵ تا ۱۰ برابر است و افزون بر آن کاهش حوادث می‌تواند از صدمه به منابع مالی و تجهیزات نیز جلوگیری کند، چنانچه خودمان را ملزم بدانیم که اصول ایمنی را در همه سطوح رعایت کنیم، حوادث به مقدار قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درباره حوادث خطوط لوله انتقال نفت تصریح کرد: تجهیزات ما به‌روز است و خوشبختانه شمار حوادث اندک است، اما بلایای طبیعی نیز وجود دارد که در برخی موارد منجر به آسیب به خطوط می‌شود.

اجرای صفر تا صد پروژه‌های خطوط لوله با توان متخصصان داخلی

رحیمی درباره توانمندی داخلی در اجرای پروژه‌های خطوط لوله انتقال بیان کرد: با وجود همه مسائل و فشارهای ناشی از تحریم، همکاران ما با روحیه جهادی کار می‌کنند و اجرای پروژه‌ها از طراحی تا تجهیزات بین‌راهی به‌گونه‌ای است که از ابتدا تا مقصد هیچ‌گونه وابستگی نداریم و مطابق استانداردهای روزآمد جهان است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره انتقال خوراک پتروشیمی‌ها با استفاده از تأسیسات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: اولویت ما انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی است، اما با بعضی پتروشیمی‌ها ازجمله شرکت پتروشیمی تبریز قراردادهایی داریم که ما را ملزم به تأمین خوراک آن‌ها می‌کند.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به اینکه تأمین سوخت هوایی بعضی فرودگاه‌ها هم با سه خط لوله انجام می‌شود، افزود: برنامه احداث خطوط لوله جدید «پارس» و «تابش» هم به همت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در مرحله طراحی است.

رحیمی گفت: پروژه‌های مهمی ازجمله استفاده از تأسیسات میترینگ را در دستور کار داریم که در صورت تأمین منابع مالی موردنیاز اجرایی خواهد شد.

رحیمی افزود: خطوط لوله انتقال در حال استفاده قدیمی هستند و میانگین سن خطوط انتقال نفت به ۳۳ سال و فرآورده‌های نفتی به ۳۷ سال می‌رسد، اما با توجه به نگهداری مأثر، شرایطی پذیرفتنی برای بهره‌برداری بهینه از آن‌ها وجود دارد.

به‌کارگیری هوش مصنوعی برای پایش خطوط لوله انتقال نفت

علیرضا رضایی برمی، رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت هم در این نشست با اشاره به‌کارگیری هوش مصنوعی در پایش خطوط لوله از یک سال گذشته گفت: پروژه پایش فیزیکی خطوط لوله با استفاده از هوش مصنوعی در حال پیگیری است و کارگروه هوش مصنوعی در این شرکت تشکیل شده است؛ در این حوزه در مرز دانش قرار داریم و اولویت اصلی ما پایداری خطوط است که باید با دقت و حساسیت دنبال شود.

تأمین ۹۸درصدی کالاهای خطوط لوله از سازندگان ایرانی

ابوالقاسم زمانی، مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، درباره همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: استفاده از توان داخلی به‌گونه‌ای است که در داخل شرکت تعمیرات انجام می‌شود؛ برای استفاده از توانمندی دانش‌بنیان‌ها نیز براساس اولویت، سه تفاهم‌نامه همکاری با آن‌ها امضا شده است.

وی افزود: به همکاری با سازندگان بخش خصوصی اعتقاد داریم و امکانات و توان داخلی در اولویت قرار دارد؛ فقط در شماری از تجهیزات به‌دلیل صرفه اقتصادی از تجهیزات خارجی استفاده می‌شود.

مدیرکالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تأکید کرد: در خطوط لوله هیچ کالایی وجود ندارد که قابلیت ساخت داخل نداشته باشد و بیش از ۹۸درصد کالاهای موردنیاز این شرکت پارسال از طریق سازندگان ایرانی تأمین شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران