Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رحیم فلاح زاده مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: به منظور ارائه خدمتی متمایز و آسان به شهروندان، مخابرات منطقه برای پرداخت قبوض تلفن از طریق سامانه ۲۰۰۰ تمهیداتی اندیشیده است.

او درخصوص کاهش هزینه‌های مازاد از جمله هزینه تمام شده صدور هر قبض افزود: سامانه ۲۰۰۰ در مجموعه مخابرات به منظور فراهم سازی شرایط مناسب جهت توسعه دولت الکترونیک، به عنوان جامع‌ترین و آسان‌ترین و سریع‌ترین در گاه اطلاع رسانی از صورتحساب تلفن و پرداخت قبوض در اختیار مشترکین قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح زاده هدف از راه اندازی این سامانه را ارائه خدمات پرداخت غیرحضوری قبوض شرکت‌های خدمات رسان عنوان کرد و اظهار داشت: مشترکان تلفن ثابت می‌توانند هزینه کارکرد تلفن خود را بدون نیاز به شناسه قبض و شناسه پرداخت به صورت میان دوره و پایان دوره و با داشتن کارت‌های عضو شتاب و به صورت غیر حضوری از طریق ۲۰۰۰ پرداخت کنند.

مدیر منطقه خوزستان تصریح کرد: سامانه ۲۰۰۰ در دسترس‌ترین سامانه درگاه صورت حساب تلفن است و دارای مزایایی از قبیل؛ پرداخت غیرحضوری قبوض تلفن ثابت، دریافت قبض پایان دوره و میان دوره و وصل سریع تلفن‌های قطع شده به علت بدهی پس از پرداخت و دریافت پیامک اطلاعات قبض تلفن ثابت در هر دوره با ثبت شماره تلفن همراه به صورت ماهیانه را دارد.

او با ضروری دانستن توسعه درگاه‌های غیرحضوری دریافت خدمات برای شهروندان بیان داشت: در شرایط کنونی و باتوجه به لزوم استفاده هرچه بیشتر مشترکان از درگاه‌های خدمات غیر حضوری، مجموعه مخابرات با بروزرسانی، توسعه و بهینه سازی درگاه‌های ارتباطی خود سعی دارد به روزترین خدمات غیرحضوری را به مشتریان ارائه کند.

فلاح زاده ضمن بیان اینکه استفاده از سامانه ۲۰۰۰ رایگان بوده و به صورت شبانه روزی در دسترس عموم قرار دارد، ادامه داد: قابلیت ارسال پیامک رمز پویا از اول آذر ماه در سامانه پرداخت غیر حضوری ۲۰۰۰ ایجاد شده است و آماده استفاده برای عموم مشترکان است، ضمن اینکه فعال شدن رمز پویا در این سامانه غیرحضوری را اقدامی برای ترغیب استفاده حداکثری شهروندان از درگاه‌های غیر حضوری به ویژه سامانه آسان پرداختی مذکور است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرداخت قبوض سامانه 2000 قبض تلفن سامانه ۲۰۰۰ تلفن ثابت غیر حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف