Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ رضانیکنام : حساب و کتاب مرکز مخابرات فرق می کند. اگر بدهکارش شوی و کمی غفلت کنی نقره‌داغت می‌کند. اگر بار اول قبض‌تان را نپرداختید یکطرفه، بار دوم قطع و دست آخر شماره تلفن را توقیف و ضبط و به اصطلاح خودشان «تخلیه» می‌کند و طبق قانون خودشان می توانند آن را به غیر بفروشند. البته  مخابرات هم به‌زعم خودش حق دارد و باید پولش را از مردم بگیرد تا آن را صرف هزینه‌های جاری و توسعه امکانات کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تهیه گزارشی در این‌باره و دلخوری‌های که شهروندان با ما در میان گذاشتند، به مرکز مخابرات شهید کرمی شهرک ولی‌عصر(عج) واقع در انتهای کوچه شهید کاکلی رفتیم؛ جایی که یک دیوار مخصوص حراج شماره تلفن‌های ثابت دارد.

از پله‌های ساختمان شرکت مخابرات بالا می‌رویم. سالن به چند بخش تقسیم شده که هرکدام برای انجام‌کاری است. معمولاً افرادی که حضوری به این مرکز مراجعه می‌کنند خواسته‌های مختلفی دارند یا می‌خواهند شماره تلفن ثابت خود را به خانه جدید منتقل کنند، یا قصد دارند شماره ثابت بخرند، یا می‌خواهند مالکیت شماره خود را واگذار کنند. دسته دیگری هم هستند که داستان‌شان فرق می‌کند. آنها شماره تلفن منزل یا مغازه‌شان به علت بدهی و پرداخت نشدن هزینه مسدود و توقیف شده و آمده‌اند اینجا تا شماره‌شان را دوباره فعال کنند.

 دوباره شماره تلفن خودم را خریدم

«عزیزالله پرتوی» شهروند ۶۵ ساله‌ای است که او را در مخابرات شهید کرمی می‌بینیم. می‌گوید: «۴ واحد آپارتمان دارم که دست مستأجرهاست. موقع تخلیه یکی از واحدها متوجه شدم که تلفن خانه به‌طور کامل قطع شده، وقتی ماجرا را از مستأجرم پرسیدم گفت که در یک سال گذشته حتی یکبار هم از تلفن استفاده نکرده است و بدهی ندارد. وقتی به شرکت مخابرات مراجعه کردم گفتند که چون هزینه آبونمان مخابرات را پرداخت نکرده‌اید و چند دوره از آن گذشته، شماره شما توقیف شده و اگر بخواهید همان شماره تلفن را داشته باشید باید جریمه و هزینه تلفن را بپردازید. به قول معروف باید شماره تلفن خانه خودم را دوباره بخرم.»

 ۲۰ هزار تومان بدهی مساوی است با تخلیه!

«مهدی محمودیان» نیز با چنین مشکلی مواجه شده است. او می‌گوید: «پدر و مادر پیری دارم که ۶ ماه از سال شهرستان هستند به همین دلیل گاهی وقت‌ها پرداخت قبوض آب و گاز، برق و تلفن‌شان عقب می‌افتد. اما جالب است که از یک سال قبل شرکت مخابرات حتی برای بدهی ۲۰ هزار تومانی تلفن مشترکان را قطع می‌کنند و اگر باز هم خبری نباشد آن را مصادره می‌کنند.» این شهروند ادامه می‌دهد: «این اتفاق فقط برای خانواده من نیفتاده، خیلی‌ها با این مشکل مواجه‌اند. اگر متوجه ضبط و توقیف تلفن ثابت خانه شویم کمی شانس آورده‌ایم، چون با پرداخت جریمه سنگین می‌توانیم شماره تلفن خود را پس بگیریم، اما سراغ دارم افرادی را که شرکت مخابرات شماره تلفن خانه‌شان را به دلیل بدهی چند هزار تومانی توقیف کرده و فروخته است.» در مرکز مخابرات شهید کرمی دیواری برای مزایده و فروش شماره‌های الماس، طلایی و نقره‌ای وجود دارد که بیشتر تجاری‌اند و قیمت خط تلفن هایش از ۲۰۰ میلیون تومان به بالاست که زیر نظر واحد بازرگانی تعیین قیمت می شوند همچنین این در این مرکز شماره تلفن‌های دیگری وجود دارد که جزء شماره تلفن های تخلیه ای است و مرکز مخابرات آنها را می تواند به مزایده بگذارد و به دیگران بفروشد‎، حتی بدون اطلاع مالک قبلی آن. البته مشترکان بدهکار که تلفن ثابت خانه شان تخلیه شده۳ ماه فرصت دارند که به  مرکز مخابرات مراجعه  و پس از پرداخت هزینه و جریمه، شماره تلفن خود را مجدد بخرند و در غیر این صورت اگر تلفن مشترکی فروخته و سند مالکیت به غیر‌واگذار شده باشد باید قید آن را زد و دوباره برای خرید یک خط جدید اقدام کرد.

کارشناس پاسخگویی به مراجعان : شرکت مخابرات طبق قانون رفتار می‌کند

کارشناس پاسخگویی به مراجعان در شرکت مخابرات شهید کرمی خودش را معرفی نمی‌کند، اما در پاسخ به این سؤال که چرا شماره‌های ثابت با بدهی ۲۰ هزار تومان ابتدا یکطرفه، بار دوم قطع و بار سوم توقیف می‌شود، می‌گوید:«شرکت مخابرات طبق قانون و مقررات رفتار می‌کند. شهروندان باید هزینه تلفن خود را به موقع پرداخت کنند تا به چنین مشکلی برخورد نکنند. فرقی هم نمی‌کند قبض گاز، برق و آب هم همین‌گونه است، به هرحال باید شهروندان در قبال پرداخت هزینه‌های خود احساس وظیفه کنند.» او درباره تخلیه و فروش شماره تلفن‌هایی که بدهی معوق دارند، می‌گوید:«این کار قانونی است. مشترکان بدحساب، چون در موعد مقرر بدهی‌شان را پرداخت نکرده‌اند، مخابرات چاره‌ای ندارد برای این کار. این مرکز هم باید هزینه‌های جاری خودش را تأمین کند. این‌بندها در آیین‌نامه و شرایط خرید شماره تلفن ثابت ذکر شده و مشترکان همه این شرایط را قبول و امضا کرده‌اند.» اکنون شماره تلفن‌های ثابت معمولی و متفرقه نیز از ۲۴۷ هزار تا ۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

با همه اینها معلوم نیست اگر نهادهای دیگری مثل شهرداری، آب و فاضلاب، گاز و برق هم این رویه را پیش بگیرند و به دلیل بدهی مشترکان، امتیازشان را یکجانبه بگیرند چه اتفاقی خواهد افتاد. به نظر می‌رسد برای حل مشکلات و دغدغه‌هایی که مشترکان تلفن ثابت در شهر تهران دارند باید مسئولان بالادستی اقدام کنند و این قوانین را به گونه‌ای تغییر دهند که ضرری متوجه شهروندان نباشد.

کد خبر 660285 برچسب‌ها سازمان‌ حمایت از مصرف‌ کنندگان و تولیدکنندگان محله مخابرات همشهری محله شهرداری شرکت مخابرات منطقه ۱۸

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان محله مخابرات همشهری محله شهرداری شرکت مخابرات منطقه ۱۸ شماره تلفن شرکت مخابرات مرکز مخابرات هزار تومان تلفن ثابت تلفن خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳

دومین حراج سکه در سال جدید بناست دوشنبه آینده با عرضه تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته‌بندی برگزار شود.

به گزارش تسنیم، یازدهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، برگزار خواهد شد. این حراج از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتی market. ice. ir برگزار می‌شود و دارایی موضوع یازدهمین حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته‌بندی است.

حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا ۵ قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان ۵ قطعه ربع سکه یا ۵ قطعه نیم سکه یا ۵ قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از ۵ قطعه باشد.

شروع جلسه حراج راس ساعت ۱۲ است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۵ خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت ۱۵ تا ۱۷همان روز است و ساعت ۱۷ نیز نتایج حراج اعلام می‌شود.

شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.

قابل توجه است که واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است و مسئولیت‌عدم استرداد وجه بر عهده شخص متقاضی است.

شایان ذکر است، فرآیند استرداد وجه کیف پول، برای واریز از حساب‌های بانک ملی ایران در همان روز درخواست انجام می‌پذیرد و برای سایر بانک‌ها ظرف مدت ۴۸ ساعت انجام می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی منتشر شده در تارنمای رسمی مرکز مبادله ایران توجه داشته باشند.

متقاضیان شرکت در حراج‌های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می‌توانند طی ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket. ice. ir، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

تاکنون ۱۰ حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در مجموع ۱۱۷ هزار و ۷۴۲ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص، ۸۵ هزار و ۵۸ قطعه، نیم سکه ۱۷ هزار و ۱۴۹ قطعه و تمام سکه ۱۵ هزار و ۵۳۵ قطعه بوده است.

دیگر خبرها

  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • رقم باورنکردنی بدهی بابک زنجانی و معادل آن در ایران
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکار خود را فراهم کردند
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران